Tmavě rudé chrupky z Českého středohoří dodají této zavařenině nejen krásnou barvu, ale i vynikající chuť. Ta je zvýrazněna ještě temnější chutí dobrého portského vína. Doporučujeme k zimímu mlsání, nejlépe u žhnoucího krbu.
Zavřenina z modrých hroznů odrůdy Dornfelder. Vynikající alternativa na mazání dortového korpusu nebo vánočního cukroví.
Podzimní barevné meze na Sedlčansku, slunce střídá ranní mlhu... a zapomenout se nedá ani na ruce rozedrané od trnů.Výsledkem je hustě pastovitá sytě červená zavařenina ze zralých, ručně trhaných šípků. Využíváme nejen na omáčky k masu, ale po starém způsobu i na slepování vánočního cukroví.
Potřebujete k masu či paštice něco pořádně kyselého s výraznou chutí?Pak potřebujete klikvu. Je známá také jako americká či kanadská brusinka a výborně doplní vaši sváteční tabuli.
Příjemně sladkokyselá zavařenina ze zralých a šťavnatých kiwi z italské farmy.
Pokud si vozíte na památku z dovolených fíkovou marmeládu, ochutnejte i tu naši. Není tak sladká, o to víc je v ní zralých fíků.
Švestky? To zdaleka nejsou jenom povidla. Ze švestek ze Slánska se u nás vaří i výborná zavařenina, jejíž chuť lahodně doplňuje kvalitní 75% čokoláda z dalekého Ekvádoru.
Špetka chilli jemně zaštípe na jazyku a doladí tak další lákavou švestkovou variaci, ovoněnou navíc i skořicí.
Švestky? To zdaleka nejsou jenom povidla. Ze švestek ze Slánska se u nás vaří i výborná zavařenina či jam.
Švestka s nejen vánoční kombinací koření, které jemně prostoupí každé sousto.
Zavařenina z červeného rybízu, jemně pasírovaná bez zrníček, výrazné sladkokyselé chuti. Česká klasika na linecké, ale nejen na ně :-).
Zavařenina z černého rybízu. Bez zrníček!Obsah ovoce: cca 70% Složení: rybíz, cukr, pektin. Hmotnost obsahu: 200 g