Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od ranných až po pozdní.Jam s celými jahodami, klasika všech klasik - na chléb s máslem, palačinky, piškotový korpus i do jogurtů.
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od Loun.Jam s osminkami meruněk, hutný, skvělý, aromatický. Palačinky, tmavší pečivo s máslem či jogurt a tento jam...
Lahodný borůvkový jam s celými borůvkami.Ručně trhané lesní české borůvky, netřeba se více rozepisovat. Je prostě a jednoduše krásně borůvkový.
Jam s kousky ovoce a kůry ze sicilských bio citronů.Nedělní snídaně - do křupava opečený světlý toastový chléb, potřený máslem a naším citronovým jamem. Amen.
Sytě žlutý jam s drobnými kostičkami dýně, chuti nasládle zemité, jemně kořeněné a velice zajímavé.Je překvapující, co lze vytěžit z "obyčejné" dýně.
Jam z našeho výběru pomerančových odrůd, v němž dominují krvavé sicilské pomeranče, s hrubými kousky dužiny a jemnými proužky bio kůry.Sladký model jamu, skvostný na opečený toast s máslem.
Jam z našeho výběru pomerančových odrůd, v němž dominují krvavé sicilské pomeranče, s hrubými kousky dužiny a jemnými proužky bio kůry.V kombinaci s 75% ekvádorskou čokoládou je to skvostná pochoutka, kterou sníte na jeden nádech.
Jam z našeho výběru pomerančových odrůd, v němž dominují krvavé sicilské pomeranče, s hrubými kousky dužiny a jemnými proužky bio kůry.V kombinaci s řádnou dávkou vynikající skotské whisky z ostrova Skye dostává zcela nový chuťový rozměr.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek - skvěle chutná na bílém pečivu s máslem, na teplých toastech i waflích, ale i v kyselých jogurtech.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek, doplněná o drsnější tóny desetileté španělské brandy.Výtečný společník do křesla v pozdním odpoledni.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná hrušková chuť se skvěle dolaďuje s výrazným přídavkem 70% čokolády..
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek a u dna se skrývající vrstva nazlátlého karamelu - promíchejte hned lžičkou nebo si užijte postupné odhalování karamelové chuti.