Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od ranných až po pozdní.Jam s celými jahodami, klasika všech klasik - na chléb s máslem, palačinky, piškotový korpus i do jogurtů.
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od Loun.Jam s osminkami meruněk, hutný, skvělý, aromatický. Palačinky, tmavší pečivo s máslem či jogurt a tento jam...
Višně s výraznou navinulou a přirozeně skořicovou chutí, jen prostředně kyselé, které jsou domovem přímo tady na Sedlčansku.Zavařenina hrubší struktury a temně vínové barvy, která dodá výraznou chuť vánočnímu slepovanému cukroví nebo vytvoří úžasnou krustu na pomalu pečeném bůčku.
Zavařenina z výborných českých třešní. Sladká a jemná třešňová chuť bez kyselosti višní.
Džem s celými kousky ovoce ze sladkých českých švestek, s vysokým obsahem ovoce.
Jam s malými plátky jablek několika aromatických pozdních odrůd, která uzrála v Ploskovicích v Českém středohoří.Jeho chuť je příjemným překvapením pro ty, kteří by u výrobku z "obyčejných" jablek čekali fádní výsledek.Svěží, navinulá jablečná chuť se výborně hodí do jemných jogurtů i na tmavší pečivo.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek - skvěle chutná na bílém pečivu s máslem, na teplých toastech i waflích, ale i v kyselých jogurtech.
Zavařenina z červeného rybízu, jemně pasírovaná bez zrníček, výrazné sladkokyselé chuti. Česká klasika na linecké cukroví, ale nejen na ně :-).