Přezrávající jablka z Ploskovic v Českém středohoří, lis na ovoce a cukr - a je tu jablkový sirup,nyní obohacený o nezaměnitelný chuťový tón levandule.
Višňový sirup na domácí limonádu ze šťávy vylisované z čerstvých višní.Bez přídavku vody.
Třešňový sirup na domácí limonádu ze šťávy vylisované z čerstvých třešní.
Podzimní barevné meze na Sedlčansku, slunce střídá ranní mlhu... a zapomenout se nedá ani na ruce rozedrané od trnů.Zatepla ve vodě macerované, poté vylisované šípky a cukr. Výsledkem je sirup červenooranžové barvy, výborný na doslazování černého i bylinkového čaje.
Sirup z švestkové šťávy vylisované z čerstvých švestek, obohacený chuťovým tónem levandule.
Hroznový sirup na domácí limonádu ze šťávy vylisované z červených hroznů odrůdy Dornfelder.Bez přídavku vody.
Hroznový sirup na domácí limonádu ze šťávy vylisované z červených hroznů odrůdy Dornfelder.
Hroznový sirup na domácí limonádu ze šťávy vylisované z bílých hroznů Moravského muškátu.
Hroznový sirup na domácí limonádu ze šťávy vylisované z bílých hroznů Moravského muškátu.