Štítky
Lahodný borůvkový jam s celými borůvkami.Ručně trhané lesní české borůvky, netřeba se více rozepisovat. Je prostě a jednoduše krásně borůvkový.
Jsou pro vás meruňky až příliš kyselé? Jemný broskvový jam ze sladkých broskví je zajímavou variantou.
Jam ze sladkých broskví s celými kousky ovoce, zostřený solidní dávkou chilli.
Jam s kousky ovoce a kůry ze sicilských bio citronů.Nedělní snídaně - do křupava opečený světlý toastový chléb, potřený máslem a naším citronovým jamem. Amen.
Sytě žlutý jam s drobnými kostičkami dýně, chuti nasládle zemité, jemně kořeněné a velice zajímavé.Je překvapující, co lze vytěžit z "obyčejné" dýně.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek - skvěle chutná na bílém pečivu s máslem, na teplých toastech i waflích, ale i v kyselých jogurtech.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek, doplněná o drsnější tóny desetileté španělské brandy.Výtečný společník do křesla v pozdním odpoledni.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná hrušková chuť se skvěle dolaďuje s výrazným přídavkem 70% čokolády..
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek a u dna se skrývající vrstva nazlátlého karamelu - promíchejte hned lžičkou nebo si užijte postupné odhalování karamelové chuti.
Jam s malými plátky jablek několika aromatických pozdních odrůd, která uzrála v Ploskovicích v Českém středohoří.Jeho chuť je příjemným překvapením pro ty, kteří by u výrobku z "obyčejných" jablek čekali fádní výsledek.Svěží, navinulá jablečná chuť se výborně hodí do jemných jogurtů i na tmavší pečivo.
Jam s malými plátky jablek několika aromatických pozdních odrůd, která uzrála v Ploskovicích v Českém středohoří. Zdánlivě plebejský název, ale patricijská chuť. Svěží, navinulá jablečná chuť obohacená "rumovým" aroma...
Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od ranných až po pozdní.Jam s celými jahodami, klasika všech klasik - na chléb s máslem, palačinky, piškotový korpus i do jogurtů.