Angreštová zavařenina z angreštu žlutých i červených odrůd, který uzrál v Českém středohoří poblíž Loun. Nepasírovaná, tedy se zrníčky, zavařenina hrubší struktury, oblíbená pro svou pikantní, nakyslou a výraznou chuť.
Angreštová zavařenina z angreštu žlutých i červených odrůd, který uzrál v Českém středohoří poblíž Loun. Nepasírovaná, tedy se zrníčky, zavařenina hrubší struktury, oblíbená pro svou pikantní, nakyslou a výraznou chuť.
Je to podzimní idyla, v zářijovém slunci trhat na mezích a ve stržích Sedlčanska zralé bezinkové plody. Zavařenina (bez zrníček - pasírovaná) vás ohromí intenzitou zvláštního bezinkového aroma se vzdálenou vůní borůvek. Skvostná na kynutých lívancích, skvělá a avantgardní na kakaovém vánočním cukroví či v čokoládových dortech.
Je to podzimní idyla, v zářijovém slunci trhat na mezích a ve stržích Sedlčanska zralé bezinkové plody. Zavařenina (bez zrníček - pasírovaná) vás ohromí intenzitou zvláštního bezinkového aroma se vzdálenou vůní borůvek. Skvostná na kynutých lívancích, skvělá a avantgardní na kakaovém vánočním cukroví či v čokoládových dortech.
Sirup z ručně trhaných květů bezu černého, vyrobený macerací květů zastudena.Klasika nejklasičtější, svěží a zároveň jemná chuť, syté aroma bezinkových květů...Výtečný ve studené domácí limonádě i v teplém nápoji.
Sytě rudofialový sirup z ručně trhaných plodů bezu černého. Pro svou těžší, sladce bezinkovou chuť, je ideální pro konzumaci jak ve studené limonádě, tak v zimním teplém nápoji. Též jím lze obzvláštnit třeba Štepánskou omeletu nebo Kaiserschmarrn (čili Kaiser trhanec).
Sirup z ručně trhaných květů bezu černého, vyrobený macerací květů zastudena.Klasika nejklasičtější, svěží a zároveň jemná chuť, syté aroma bezinkových květů...Výtečný ve studené domácí limonádě i v teplém nápoji.
Sirup z ručně trhaných květů bezu černého, vyrobený macerací květů zastudena.Klasika nejklasičtější, svěží a zároveň jemná chuť, syté aroma bezinkových květů...Výtečný ve studené domácí limonádě i v teplém nápoji.Neslazeno cukry - slazeno xylitolem.
Sytě rudofialový sirup z ručně trhaných plodů bezu černého. Pro svou těžší, sladce bezinkovou chuť, je ideální pro konzumaci jak ve studené limonádě, tak v zimním teplém nápoji. Též jím lze obzvláštnit třeba Štepánskou omeletu nebo Kaiserschmarrn (čili Kaiser trhanec).
Lahodná zavařenina z těch nejlepších odrůd kanadských borůvek.
Lahodná zavařenina z těch nejlepších odrůd kanadských borůvek.
Lahodný borůvkový jam s celými borůvkami.Ručně trhané lesní české borůvky, netřeba se více rozepisovat. Je prostě a jednoduše krásně borůvkový.