Angreštová zavařenina z angreštu žlutých i červených odrůd, který uzrál v Českém středohoří poblíž Loun. Nepasírovaná, tedy se zrníčky, zavařenina hrubší struktury, oblíbená pro svou pikantní, nakyslou a výraznou chuť.
Angreštová zavařenina z angreštu žlutých i červených odrůd, který uzrál v Českém středohoří poblíž Loun. Nepasírovaná, tedy se zrníčky, zavařenina hrubší struktury, oblíbená pro svou pikantní, nakyslou a výraznou chuť.
Je to podzimní idyla, v zářijovém slunci trhat na mezích a ve stržích Sedlčanska zralé bezinkové plody. Zavařenina (bez zrníček - pasírovaná) vás ohromí intenzitou zvláštního bezinkového aroma se vzdálenou vůní borůvek. Skvostná na kynutých lívancích, skvělá a avantgardní na kakaovém vánočním cukroví či v čokoládových dortech.
Je to podzimní idyla, v zářijovém slunci trhat na mezích a ve stržích Sedlčanska zralé bezinkové plody. Zavařenina (bez zrníček - pasírovaná) vás ohromí intenzitou zvláštního bezinkového aroma se vzdálenou vůní borůvek. Skvostná na kynutých lívancích, skvělá a avantgardní na kakaovém vánočním cukroví či v čokoládových dortech.
Lahodná zavařenina z těch nejlepších odrůd kanadských borůvek.
Lahodná zavařenina z těch nejlepších odrůd kanadských borůvek.
Lahodný borůvkový jam s celými borůvkami.Ručně trhané lesní české borůvky, netřeba se více rozepisovat. Je prostě a jednoduše krásně borůvkový.
Lahodný borůvkový jam s celými borůvkami.Ručně trhané lesní české borůvky, netřeba se více rozepisovat. Je prostě a jednoduše krásně borůvkový.
Jsou pro vás meruňky až příliš kyselé? Jemný broskvový jam ze sladkých broskví je zajímavou variantou.
Jsou pro vás meruňky až příliš kyselé? Jemný broskvový jam ze sladkých broskví je zajímavou variantou.
Broskvový jam bez přidaného cukru s výbornou polosladkou chutí. Neslazeno cukry - slazeno medem.
Pikatní, aromatická pasírovaná zavařenina z lesních brusinek.