Podzimní barevné meze na Sedlčansku, slunce střídá ranní mlhu... a zapomenout se nedá ani na ruce rozedrané od trnů.Výsledkem je hustě pastovitá sytě červená zavařenina ze zralých, ručně trhaných šípků. Využíváme nejen na omáčky k masu, ale po starém způsobu i na slepování vánočního cukroví.
Švestky? To zdaleka nejsou jenom povidla. Ze švestek ze Slánska se u nás vaří i výborná zavařenina, jejíž chuť lahodně doplňuje kvalitní 70% čokoláda (odrůda Pachiza z dalekého Peru).
Čtvrtinky šťavnatých švestek jsou základem úžasné chutě jamu, který oceníte v jogurtu i v omáčce.
Čtvrtinky šťavnatých švestek jsou základem úžasné chutě jamu, který oceníte v jogurtu i v omáčce.
Tmavě rudé šťavnaté chrupky z Českého středohoří dodávají této zavařenině nejen krásnou barvu, ale i vynikající chuť bez kyselosti višní.
Tmavě rudé šťavnaté chrupky z Českého středohoří dodávají této zavařenině nejen krásnou barvu, ale i vynikající chuť bez kyselosti višní.
Tmavě rudé chrupky z Českého středohoří dodají této zavařenině nejen krásnou barvu, ale i vynikající chuť. Ta je zvýrazněna ještě temnější chutí dobrého portského vína. Doporučujeme k zimímu mlsání, nejlépe u žhnoucího krbu.
Višně s výraznou navinulou a přirozeně skořicovou chutí, jen prostředně kyselé.Zavařenina hrubší struktury a temně vínové barvy, která dodá výraznou chuť vánočnímu slepovanému cukroví nebo vytvoří úžasnou krustu na pomalu pečeném bůčku.
Višně s výraznou navinulou a přirozeně skořicovou chutí, jen prostředně kyselé.Zavařenina hrubší struktury a temně vínové barvy, která dodá výraznou chuť vánočnímu slepovanému cukroví nebo vytvoří úžasnou krustu na pomalu pečeném bůčku.
Višně s výraznou navinulou chutí, jen prostředně kyselé.Zavařenina hrubší struktury a temně vínové barvy, jejíž přirozeně skořicový chuťový tón zvýrazňujeme přidáním další špetky skořice.
Višně s výraznou navinulou a přirozeně skořicovou chutí, jen prostředně kyselé. Zavařenina hrubší struktury a temně vínové barvy, ovoněná nahrubo sekaným vanilkovým luskem, který doladí její chuť do naprosto exaktických výšin.
Jam s celými višněmi s výraznou navinulou a přirozeně skořicovou chutí..