Je to podzimní idyla, v zářijovém slunci trhat na mezích a ve stržích Sedlčanska zralé bezinkové plody. Zavařenina (bez zrníček - pasírovaná) vás ohromí intenzitou zvláštního bezinkového aroma se vzdálenou vůní borůvek. Skvostná na kynutých lívancích, skvělá a avantgardní na kakaovém vánočním cukroví či v čokoládových dortech.
Je to podzimní idyla, v zářijovém slunci trhat na mezích a ve stržích Sedlčanska zralé bezinkové plody. Zavařenina (bez zrníček - pasírovaná) vás ohromí intenzitou zvláštního bezinkového aroma se vzdálenou vůní borůvek. Skvostná na kynutých lívancích, skvělá a avantgardní na kakaovém vánočním cukroví či v čokoládových dortech.
Sirup z ručně trhaných květů bezu černého, vyrobený macerací květů zastudena.Klasika nejklasičtější, svěží a zároveň jemná chuť, syté aroma bezinkových květů...Výtečný ve studené domácí limonádě i v teplém nápoji.
Sirup z ručně trhaných květů bezu černého, vyrobený macerací květů zastudena.Klasika nejklasičtější, svěží a zároveň jemná chuť, syté aroma bezinkových květů...Výtečný ve studené domácí limonádě i v teplém nápoji.
Sytě rudofialový sirup z ručně trhaných plodů bezu černého. Pro svou těžší, sladce bezinkovou chuť, je ideální pro konzumaci jak ve studené limonádě, tak v zimním teplém nápoji. Též jím lze obzvláštnit třeba Štepánskou omeletu nebo Kaiserschmarrn (čili Kaiser trhanec).
Sytě rudofialový sirup z ručně trhaných plodů bezu černého. Pro svou těžší, sladce bezinkovou chuť, je ideální pro konzumaci jak ve studené limonádě, tak v zimním teplém nápoji. Též jím lze obzvláštnit třeba Štepánskou omeletu nebo Kaiserschmarrn (čili Kaiser trhanec).
Sirup z ručně trhaných květů bezu černého, vyrobený macerací květů zastudena.Klasika nejklasičtější, svěží a zároveň jemná chuť, syté aroma bezinkových květů...Výtečný ve studené domácí limonádě i v teplém nápoji.Neslazeno cukry - slazeno xylitolem.