Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek - skvěle chutná na bílém pečivu s máslem, na teplých toastech i waflích, ale i v kyselých jogurtech.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek - skvěle chutná na bílém pečivu s máslem, na teplých toastech i waflích, ale i v kyselých jogurtech.
Hrušková zavařenina z výborných sladkých hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Skvělá alternativa na palačinky nebo na promazání dortu.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek - skvěle chutná na bílém pečivu s máslem, na teplých toastech i waflích, ale i v kyselých jogurtech.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek, doplněná o drsnější tóny desetileté španělské brandy.Výtečný společník do křesla v pozdním odpoledni.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek a u dna se skrývající vrstva nazlátlého karamelu - promíchejte hned lžičkou nebo si užijte postupné odhalování karamelové chuti.
Tradiční hruškové powidlí z vyzrálých hrušek z Ploskovic v Českém středohoří.Pomalu vařené - déle než den, přirozeně sladké, výtečné na lívancích a vdolcích, v buchtách nebo i v jogurtu.Složení hrušky a nic než hrušky - nepřislazované, nedochucované, prostě powidlí, jak má být.1 kg powidlí vaříme z cca 2,1 kg hrušek.
Třetina švestek, třetina hrušek a třetina jablek - a vynikající powidlí je na světě.V jeho chuti je švestkový základ je doplněn sladkostí hrušek a svěžejší nakyslostí jablek. Složení: švestky, hrušky, jablka.Na 1 kg povidel používáme téměř 2 kg ovoce.Naše povidla vaříme tradičním pomalým způsobem a nejsou přislazována ani dochucována - to necháme na vás.
Vyzrálé sladké hrušky z Ploskovic v Českém středohoří, lis na ovoce a cukr - výsledkem je intenzivní hruškový sirup zlatohnědé barvy a výtečné ovocné chuti.
Vyzrálé sladké hrušky z Ploskovic v Českém středohoří, lis na ovoce a cukr - výsledkem je intenzivní hruškový sirup zlatohnědé barvy a výtečné ovocné chuti.