Jam s malými plátky jablek několika aromatických pozdních odrůd, která uzrála v Ploskovicích v Českém středohoří.Jeho chuť je příjemným překvapením pro ty, kteří by u výrobku z "obyčejných" jablek čekali fádní výsledek.Svěží, navinulá jablečná chuť se výborně hodí do jemných jogurtů i na tmavší pečivo.
Jam s malými kostičkami jablek několika aromatických pozdních odrůd, která uzrála v Ploskovicích v Českém středohoří.Jeho chuť je příjemným překvapením pro ty, kteří by u výrobku z "obyčejných" jablek čekali fádní výsledek.Svěží, navinulá jablečná chuť se výborně hodí do jemných jogurtů i na tmavší pečivo.
Jam s malými plátky jablek několika aromatických pozdních odrůd, která uzrála v Ploskovicích v Českém středohoří. Zdánlivě plebejský název, ale patricijská chuť. Svěží, navinulá jablečná chuť obohacená "rumovým" aroma...
Tradiční jablkové powidlí z vyzrálých jablek z Ploskovic v Českém středohoří. Pomalu vařené (déle než den), vhodné na koláče ci do buchet.Složení jablka a nic než jablka - nepřislazované, nedochucované, prostě powidlí, jak má být.1 kg povidel vaříme z cca 2,3 kg jablek.
Třetina švestek, třetina hrušek a třetina jablek - a vynikající powidlí je na světě.V jeho chuti je švestkový základ je doplněn sladkostí hrušek a svěžejší nakyslostí jablek. Složení: švestky, hrušky, jablka.Na 1 kg povidel používáme téměř 2 kg ovoce.Naše povidla vaříme tradičním pomalým způsobem a nejsou přislazována ani dochucována - to necháme na vás.
Přezrávající jablka z Ploskovic v Českém středohoří, lis na ovoce a cukr - a je tu jablkový sirup.Jemná jablečná chuť se výtečně hodí do osvěžující limonády i na přislazení horkého čaje.
Přezrávající jablka z Ploskovic v Českém středohoří, lis na ovoce a cukr - a je tu jablkový sirup.Jemná jablečná chuť se výtečně hodí do osvěžující limonády i na přislazení horkého čaje.
Jablkovou šťávu z aromatických jablek z Českého středohoří skvěle doplňuje čerstvě vylisovaná zázvorová šťáva.Sirup je díky jablku jemnější a díky zázvoru příjemně aromatický.Výtečně se hodí do osvěžující limonády, do čaje nebo na přípravu teplých nápojů.
Jablkovou šťávu z aromatických jablek z Českého středohoří skvěle doplňuje čerstvě vylisovaná zázvorová šťáva.Sirup je díky jablku jemnější a díky zázvoru příjemně aromatický.Výtečně se hodí do osvěžující limonády, do čaje nebo na přípravu teplých nápojů.