Rebarbora od Litoměřic, nahrubo nasekaná, jejíž přirozená kyselost se díky varu přeladí do decentně sladkokyselého jamu.Je výtečný k tmavému chlebu i k pečenému masu.
Rebarbora od Litoměřic, nahrubo nasekaná, jejíž přirozená kyselost se díky varu přeladí do decentně sladkokyselého jamu.Je výtečný k tmavému chlebu i k pečenému masu.
Rebarbora z Litoměřicka, pracně vylisovaná (napoprvé poněkud s obavou, jakýže ten sirup bude). Takže - je skvělý, má svěží rebarborovou chuť, krásnou světle karmínovou barvu a uděláte z něj nevšední a osvěžující limonádu.
Rebarbora z Litoměřicka, pracně vylisovaná (napoprvé poněkud s obavou, jakýže ten sirup bude). Takže - je skvělý, má svěží rebarborovou chuť, krásnou světle karmínovou barvu a uděláte z něj nevšední a osvěžující limonádu.