Štítky
Lahodný borůvkový jam s celými borůvkami.Ručně trhané lesní české borůvky, netřeba se více rozepisovat. Je prostě a jednoduše krásně borůvkový.
Jsou pro vás meruňky až příliš kyselé? Jemný broskvový jam ze sladkých broskví je zajímavou variantou.
Sytě žlutý jam s drobnými kostičkami dýně, chuti nasládle zemité, jemně kořeněné a velice zajímavé.Je překvapující, co lze vytěžit z "obyčejné" dýně.
Jam s malými plátky hrušek, které uzrály v Ploskovicích v Českém středohoří.Jemná, nasládlá chuť hrušek - skvěle chutná na bílém pečivu s máslem, na teplých toastech i waflích, ale i v kyselých jogurtech.
Jam s malými plátky jablek několika aromatických pozdních odrůd, která uzrála v Ploskovicích v Českém středohoří.Jeho chuť je příjemným překvapením pro ty, kteří by u výrobku z "obyčejných" jablek čekali fádní výsledek.Svěží, navinulá jablečná chuť se výborně hodí do jemných jogurtů i na tmavší pečivo.
Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od ranných až po pozdní.Jam s celými jahodami, klasika všech klasik - na chléb s máslem, palačinky, piškotový korpus i do jogurtů.
Temně žlutá barva jemných kostiček dužiny vyzrálého manga se pojí se svěží ovocnou chutí.
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od Loun.Jam s osminkami meruněk, hutný, skvělý, aromatický. Palačinky, tmavší pečivo s máslem či jogurt a tento jam...
Rebarbora od Litoměřic, nahrubo nasekaná, jejíž přirozená kyselost se díky varu přeladí do decentně sladkokyselého jamu.Je výtečný k tmavému chlebu i k pečenému masu.
Čtvrtinky šťavnatých švestek jsou základem úžasné chutě jamu, který oceníte v jogurtu i v omáčce.
Jam s celými višněmi s výraznou navinulou a přirozeně skořicovou chutí..