Sirup z ručně trhaných květů bezu černého, vyrobený macerací květů zastudena.Klasika nejklasičtější, svěží a zároveň jemná chuť, syté aroma bezinkových květů...Výtečný ve studené domácí limonádě i v teplém nápoji.
Sirup z ručně trhaných květů bezu černého, vyrobený macerací květů zastudena.Klasika nejklasičtější, svěží a zároveň jemná chuť, syté aroma bezinkových květů...Výtečný ve studené domácí limonádě i v teplém nápoji.
Sytě rudofialový sirup z ručně trhaných plodů bezu černého. Pro svou těžší, sladce bezinkovou chuť, je ideální pro konzumaci jak ve studené limonádě, tak v zimním teplém nápoji. Též jím lze obzvláštnit třeba Štepánskou omeletu nebo Kaiserschmarrn (čili Kaiser trhanec).
Sytě rudofialový sirup z ručně trhaných plodů bezu černého. Pro svou těžší, sladce bezinkovou chuť, je ideální pro konzumaci jak ve studené limonádě, tak v zimním teplém nápoji. Též jím lze obzvláštnit třeba Štepánskou omeletu nebo Kaiserschmarrn (čili Kaiser trhanec).
Sirup z ručně trhaných květů tužebníku jilmového, vyrobený macerací květů zastudena.Lehce natrpklá madlová chuť této pozapomenuté léčivky vás skvěle osvěží.
Sirup z ručně trhaných květů tužebníku jilmového, vyrobený macerací květů zastudena.Lehce natrpklá mandlová chuť této pozapomenuté léčivky vás svěle osvěží.
Sirup čistě jahodové chuti a zářivě granátové barvy.Přivřete oči, napijte se limonády z něj připravené a uvidíte červen i v lednu.
Sirup čistě jahodové chuti a zářivě granátové barvy.Přivřete oči, napijte se limonády z něj připravené a uvidíte červen i v lednu.
Sirup svěží jahodové chuti a zářivě granátové barvy, obohacený o nezaměnitelný chuťový tón levandule.
Rebarbora z Litoměřicka, pracně vylisovaná (napoprvé poněkud s obavou, jakýže ten sirup bude). Takže - je skvělý, má svěží rebarborovou chuť, krásnou světle karmínovou barvu a uděláte z něj nevšední a osvěžující limonádu.
Přezrávající jablka z Ploskovic v Českém středohoří, lis na ovoce a cukr - a je tu jablkový sirup.Jemná jablečná chuť se výtečně hodí do osvěžující limonády i na přislazení horkého čaje.
Přezrávající jablka z Ploskovic v Českém středohoří, lis na ovoce a cukr - a je tu jablkový sirup.Jemná jablečná chuť se výtečně hodí do osvěžující limonády i na přislazení horkého čaje.