Tradiční hruškové powidlí z vyzrálých hrušek z Ploskovic v Českém středohoří.Pomalu vařené - déle než den, přirozeně sladké, výtečné na lívancích a vdolcích, v buchtách nebo i v jogurtu.Složení hrušky a nic než hrušky - nepřislazované, nedochucované, prostě powidlí, jak má být.1 kg powidlí vaříme z cca 2,1 kg hrušek.
Tradiční jablkové powidlí z vyzrálých jablek z Ploskovic v Českém středohoří. Pomalu vařené (déle než den), vhodné na koláče ci do buchet.Složení jablka a nic než jablka - nepřislazované, nedochucované, prostě powidlí, jak má být.1 kg povidel vaříme z cca 2,3 kg jablek.
Po dva dny opatrně vařené ostře nakyslé powidlí výrazně meruňkové chuti.Složení: meruňky a nic než meruňky.Naše povidla vaříme tradičním způsobem a nejsou přislazována ani dochucována - to necháme na vás.1 kg povidel vaříme z cca 1,8 kg meruněk.
Upečte si buchty, koláče nebo šátečky s našimi povidly ze zralých sladkých švestek. Složení: švestky a nic než švestky.Na 1 kg povidel používáme přibližně 2 kg vyloupaných švestek.Naše povidla vaříme tradičním pomalým způsobem a nejsou přislazována ani dochucována - to necháme na vás.
Třetina švestek, třetina hrušek a třetina jablek - a vynikající powidlí je na světě.V jeho chuti je švestkový základ je doplněn sladkostí hrušek a svěžejší nakyslostí jablek. Složení: švestky, hrušky, jablka.Na 1 kg povidel používáme téměř 2 kg ovoce.Naše povidla vaříme tradičním pomalým způsobem a nejsou přislazována ani dochucována - to necháme na vás.
Třešňová tradiční povidla z výborných třešní. Složení: třešně a nic než třešněNaše povidla vaříme tradičním způsobem a nejsou přislazována ani dochucována - to necháme na vás.1 kg povidel vaříme z min. 2 kg třešní.