Zavařenina z červeného rybízu z Litoměřicka, jemně pasírovaná bez...
Sirup z ručně trhaných květů bezu černého, vyrobený macerací květů...
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z jižní Moravy.Jam s osminkami...
Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od...
Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od...
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z jižní Moravy.Dohladka...
Zavařenina z červeného rybízu, jemně pasírovaná bez zrníček, výrazné...
Třetina švestek, třetina hrušek a třetina jablek - a vynikající powidlí...
Upečte si buchty, koláče nebo šátečky s našimi povidly ze zralých sladkých švestek. Složení: švestky a nic než švestky.Na 1 kg povidel používáme přibližně 2 kg vyloupaných švestek.Naše povidla vaříme tradičním pomalým způsobem a nejsou přislazována ani dochucována - to necháme na vás.
Zavařenina z červeného rybízu z Litoměřicka, jemně pasírovaná bez zrníček, výrazné sladkokyselé chuti. Česká klasika na linecké, ale nejen na ně :-).
Tradiční hruškové powidlí z vyzrálých hrušek z Ploskovic v Českém středohoří.Pomalu vařené - déle než den, přirozeně sladké, výtečné na lívancích a vdolcích, v buchtách nebo i v jogurtu.Složení hrušky a nic než hrušky - nepřislazované, nedochucované, prostě powidlí, jak má být.1 kg powidlí vaříme z cca 2,1 kg hrušek.
Sirup z ručně trhaných květů bezu černého, vyrobený macerací květů zastudena.Klasika nejklasičtější, svěží a zároveň jemná chuť, syté aroma bezinkových květů...Výtečný ve studené domácí limonádě i v teplém nápoji.
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z jižní Moravy.Jam s osminkami meruněk, hutný, skvělý, aromatický. Palačinky, tmavší pečivo s máslem či jogurt a tento jam...
Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od ranných až po pozdní.Do hladka rozmixovaná zavařenina, klasika všech klasik - na chléb s máslem, palačinky, piškotový korpus i do cukroví.Ideální varianta pro ty, co nemají rádi boule na palačinkách.
Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od ranných až po pozdní.Jam s celými jahodami, klasika všech klasik - na chléb s máslem, palačinky, piškotový korpus i do jogurtů.
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z jižní Moravy.Dohladka rozmixovaná meruňková zavařenina ostřejší chuti a univerzálního použití od palačinek po vánoční cukroví.
Zavařenina z červeného rybízu, jemně pasírovaná bez zrníček, výrazné sladkokyselé chuti. Česká klasika na linecké, ale nejen na ně :-).
Třetina švestek, třetina hrušek a třetina jablek - a vynikající powidlí je na světě.V jeho chuti je švestkový základ je doplněn sladkostí hrušek a svěžejší nakyslostí jablek. Složení: švestky, hrušky, jablka.Na 1 kg povidel používáme téměř 2 kg ovoce.Naše povidla vaříme tradičním pomalým způsobem a nejsou přislazována ani dochucována - to necháme na vás.
Višně s výraznou navinulou a přirozeně skořicovou chutí, jen prostředně kyselé.Zavařenina hrubší struktury a temně vínové barvy, která dodá výraznou chuť vánočnímu slepovanému cukroví nebo vytvoří úžasnou krustu na pomalu pečeném bůčku.
Lahodný borůvkový jam s celými borůvkami.Ručně trhané lesní české borůvky, netřeba se více rozepisovat. Je prostě a jednoduše krásně borůvkový.