Upečte si buchty, koláče nebo šátečky s našimi povidly ze zralých...
Tradiční hruškové powidlí z vyzrálých hrušek z Ploskovic v Českém...
Zavařenina z červeného rybízu z Litoměřicka, jemně pasírovaná bez...
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od Loun.Jam...
Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od...
Sirup z ručně trhaných květů bezu černého, vyrobený macerací květů...
Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od...
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od...
Zavařenina z červeného rybízu, jemně pasírovaná bez zrníček, výrazné...
Výtečné jahody z Vraňan - zpracováváme řadu těch nejlepších odrůd, od...
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od Loun.Jam s osminkami meruněk, hutný, skvělý, aromatický. Palačinky, tmavší pečivo s máslem či jogurt a tento jam...
Lahodný borůvkový jam s celými borůvkami.Ručně trhané lesní české borůvky, netřeba se více rozepisovat. Je prostě a jednoduše krásně borůvkový.
Jahodová zavařenina bez přidaného cukru s výbornou polosladkou chutí. Neslazeno cukry - slazeno xylitolem.
Podzimní barevné meze na Sedlčansku, slunce střídá ranní mlhu... a zapomenout se nedá ani na ruce rozedrané od trnů.Výsledkem je hustě pastovitá sytě červená zavařenina ze zralých, ručně trhaných šípků. Využíváme nejen na omáčky k masu, ale po starém způsobu i na slepování vánočního cukroví.
Sirup z ručně trhaných květů tužebníku jilmového, vyrobený macerací květů zastudena.Lehce natrpklá madlová chuť této pozapomenuté léčivky vás skvěle osvěží.
Vyzrálé a vonné meruňky několika odrůd z Českého středohoří od Loun.Jam s osminkami meruněk, hutný, skvělý, aromatický. Palačinky, tmavší pečivo s máslem či jogurt a tento jam...
Sirup z ručně trhaných květů bezu černého, vyrobený macerací květů zastudena.Klasika nejklasičtější, svěží a zároveň jemná chuť, syté aroma bezinkových květů...Výtečný ve studené domácí limonádě i v teplém nápoji.
Podzimní barevné meze na Sedlčansku, slunce střídá ranní mlhu... a zapomenout se nedá ani na ruce rozedrané od trnů.Zatepla ve vodě macerované, poté vylisované šípky a cukr. Výsledkem je sirup červenooranžové barvy, výborný na doslazování černého i bylinkového čaje.
Jam z našeho výběru pomerančových odrůd, v němž dominují krvavé sicilské pomeranče, s hrubými kousky dužiny a jemnými proužky bio kůry.Sladký model jamu, skvostný na opečený toast s máslem.
Čtvrtinky šťavnatých švestek jsou základem úžasné chutě jamu, který oceníte v jogurtu i v omáčce.
Jam s kousky ovoce a kůry ze sicilských bio citronů.Nedělní snídaně - do křupava opečený světlý toastový chléb, potřený máslem a naším citronovým jamem. Amen.
Tmavě rudé šťavnaté chrupky z Českého středohoří dodávají této zavařenině nejen krásnou barvu, ale i vynikající chuť bez kyselosti višní.